Digao Srbiju na noge: Oglasio se Jokić i otkrio velike planove!
Pešić i Jokić, Foto: Starsport

preponosan

Digao Srbiju na noge: Oglasio se Jokić i otkrio velike planove!

Sve je obelodanio

Objavljeno: 17:14h

Trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić retko govori za srpske medije, pa smo ostali uskraćeni za njegov komentar nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

Njegov otac, Branislav Jokić je u intervjuu za TV Arena sport otkrio koliko je ponosan na svog sina.

Jokić senior je takođe obelodanio planove o osnivanju sportskog centra koji će pružiti deci i omladini iz Sombora priliku da se bave raznim sportovima, ne samo košarkom.

Branislav i Nikola Jokić
Branislav i Nikola Jokićfoto: Starsport

- Sombor je jedan od gradova gde je došla olimpijska medalja, to je Nikola doneo sa košarkaškom ekipom i ja sam kao roditelj ponosan, kao što su i svi Somborci ponosni što imamo takvog momka u svojim redovima - rekao je Branislav Jokić.

On je izrazio nadu da će ovaj centar postati okosnica budućih generacija sportista, ističući važnost fizičke aktivnosti i sporta za razvoj mladih ljudi.

- Taj isti momak (Nikola Jokić) je digao košarku i u Somboru. Mi smo sad članovi KLS i pravimo ekipu tako da idemo što dalje možemo, za korak više. Svi su sada na treningu, tako da su tu klinci iz naših mlađih kategorija, ubacuju loptu u koš iza vas. Klub broji više od 200 dece i želimo da popularizujemo košarku ili bilo koji sport u našem gradu - dodaje stariji Jokić.

Bonus video:

00:16

Nikola Jokić izašao iz kola

(Espreso sport/Arena sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.